Tack för att du vill skänka varor till oss! Din gåva gör skillnad

Vi tar emot varor som är hela, rena och säljbara. Varorna som du lämnar till oss säljs i butiken, eller i de fall då vi bedömer att det kan generera mer pengar till behövande, via en extern kanal t.ex. Tradera. Tyvärr kan vi inte ta emot allt som skänks till oss. Ibland behöver vi tacka nej till varor av olika skäl, bl.a. när våra lager är överfulla. Det går fint att ringa eller mejla om du har frågor. Allt ekonomiskt överskott skänks till hjälpverksamhet.

Inlämningen är öppen vardagar 08-16.30, med undantag för onsdagar då vi inte kan ta emot varor efter 14.00, då vi behöver tiden mellan 14-17 för att iordningställa butiken inför försäljningen. Observera att man inte kan lämna in varor till oss under försäljningstiderna.
Se öppettider/ avvikande öppettider då inlämningen är stängd.

Vill du lämna möbler till oss så mejla in bilder på det du vill skänka: info@kyrkornas2hand.se eller skicka bilder på 0760 200 785. Vi hämtar möbler som vi bedömer som säljbara. Ring eller mejla om du vill att vi hämtar. Normalt behöver vi en veckas framförhållning, då det är många som vill att vi hämtar och vi blir snabbt fullbokade.

Exempel på varor vi inte tar emot:
Byggvaror (dörrar, kakel, köksinredningar, tvättmaskiner, spisar mm.)
Garderober, enklare bokhyllor, moderna furumöbler, sängar, sängramar & sänggavlar.
Pianon, kassaskåp, bilbarnstolar, barnvagnar.
Gasflaskor, crosstrainer, takbox.
Underkläder,  Julgranar i plast.

Ring eller mejla om du undrar något, vi gör allt för att ta emot så mycket vi kan. Vi strävar efter hållbarhet och att hjälpa människor över hela vår jord. År 2012 och 2022 så tilldelades vi Täby kommuns miljöpris.